Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 6 ετών.

Από 7 μέχρι 18 ετών σπούδασε μπαλέτο στη Σχολη της Σόνιας Μοριάνοβα. Όταν αποφοίτησε από το Τοσίτσειο Αρσάκειο σπούδασε επαγγελματικά στο Ελληνικό Χορόδραμα της Ραλλού Μάνου. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της χόρεψε στις Παραστάσεις του Ελληνικού Χοροδράματος.

Όταν αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή ίδρυσε την Χορευτική Ομάδα «Λαϊκό Εργαστήρι Χορού» με 4 συναδέλφους της και παρουσίασαν μεταξύ άλλων το «Καπνισμένο Τσουκάλι» του Χ. Λεοντή και έργα του Δ.Σαββόπουλου. Το 1974 ανέλαβε την διαδασκαλία όλων των τμημάτων στη Σχολή Μπαλέτου της Ρένας Καμπαλάδου.

Το 1976 άνοιξε την δική της Σχολή στο Π.Φάληρο, όνειρο ζωής για εκείνη, η οποία λειτούργησε μέχρι τον Ιούνιο 2019, οπότε την παρέλαβε η κόρη της Ηλεάνα Μπάλλα!

Σκοπός της Σχολής ήταν να μάθουν όλοι οι σπουδαστές -στριες να σεβονται το συναίσθημα τους και να το εκφράζουν αβίαστα μέσω της κίνησης.

Αρχικά τα μαθήματα που δίδασκε η Σχολή ήταν Μπαλέτο, Μοντέρνο(Graham) και Χορευτική Γυμναστική. Όταν συναντούσε ή μάθαινε για έναν χαρισματικό Δάσκαλο σε κάποιο είδος χορού, δεν δίσταζε να διευρύνει τα είδη μαθημάτων που ήδη διδάσκονταν. Έτσι το 1979 προστέθηκαν τα μαθήματα: Flamenco,Tango Argentino, Musical,Tribal belly dance, Hatha Yoga. Και μετά μέσα στα χρόνια Iyengar Yoga, Aikido, Pilates, Release, hip-hop, Jazz, TRX, Breakdance, Χοροθεραπεια και Αυτοσχεδιασμος.

Το 1988 πήγε στο Λονδινο και παρακολούθησε Μπαλλετο και Συγχρονο χορο στο “The Place” (London Contemporary Dance School).

Διδάσκοντας ενήλικες είδε ποσο καθοριστικά το κάθε συναίσθημα επηρεάζει την απόδοση του σώματος. Παράλληλα είχε την τύχη να φτάσουν στη Σχολή της ενήλικες (από 20 μέχρι 40 ετών) που λάτρεψαν το σύστημα της Martha Graham κι η αφοσίωσή τους ήταν τόση που το 1987 χόρεψαν στη σκηνή! Κι από τότε χόρευαν σε κάθε Παράσταση.

Η Σχολή έδωσε 17 Παραστάσεις σε κεντρικά Θέατρα της Αθήνας και 31 υποτροφίες σε σπουδάστριες που ξεχώρισαν τόσο για το ταλέντο όσο και για το ήθος τους.

Αυτό που πιστευει σήμερα, είναι οτι «όσο ο καθένας πιστεύει ότι μπορεί να κινεί το σώμα του, το σώμα του θα ανταποκρίνεται» Γιατί οι σκέψεις, τα συναισθήματα και τα όνειρα είναι η κινητήρια δύναμη του σώματος.