Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 7 Δεκεµβρίου του 1978 και µέχρι τα 18 µεγάλωσα σε µια όµορφη κωµόπολη στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας , τόπο ιδανικό για όµορφα παιδικά χρόνια.

Ακολούθησε η Αθήνα ως τόπος διαµονής , σπουδών και επαγγελµατικής απασχόλησης .

Η πρώτη επαφή µε τη γιόγκα ήταν το 2004, περισσότερο σαν θεραπεία κάποιων τραυµατισµών από την πολύχρονη ενασχόληση µε τη ρυθµική γυµναστική.

Μέσα από την προσωπική πρακτική έβλεπα και ένιωθα τα οφέλη της γιόγκα στο σώµα και στην ψυχή. Το 2010 και µετά από παρότρυνση της πρώτης µου δασκάλας Όλγας Μιλίτση ήρθε το πρώτο εκπαιδευτικό 200 ωρών ( µε την καθοδήγηση της Γιάννας Κατσαγιώργη και του Μιχάλη Φιλίνη) κι έτσι σιγά σιγά ξεκινάει το ταξίδι της διδασκαλίας .

Ακολούθησαν σεµινάρια και workshop µε πολλούς σηµαντικούς δασκάλους (Καρυτινού Χριστίνα, Χρυσοχεράκη Μαρία, Χαραντινιώτη Κων/νο,Τρίγκα Μπέσυ) και τα εκπαιδευτικά σεµινάρια yoga therapy µε την Εύη Δηµητριάδου (µυοσκελετικό-κατάθλιψη-στρες ).

Στη διάρκεια της εγκυµοσύνης άρχισα να παρακολουθώ µαθήµατα prenatal yoga και σιγά σιγά οδηγήθηκα προ την Kids Yoga όπου και ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό µε την Χριστίνα Μάτση το 2013 (πιστοποίηση Yoga Alliance).

Πρόσφατα ολοκλήρωσα το σεµιναρίο µε θέµα τις διαταραχές αισθητηριακής επεξεργασίας στα παιδιά.

Το παιδί είναι ο πιο απαιτητικός µαθητής , αλλά και ο καλύτερος δάσκαλος . Με αυτά τα λόγια της αγαπηµένης Χριστίνας , προσπαθώ να φέρω την φιλοσοφία της γιόγκα κοντά στα παιδιά µε τρόπο διασκεδαστικό και προσδοκία τα φωτεινά χαµόγελα στα πρόσωπά τους ,χωρίς ίχνος ανταγωνισµού.