Γεννηθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα .Τελείωσα την σχολή Νηπιαγωγών και την σχολή του θεάτρου Τέχνης. Πήρα μέρος σε πολλές παραστάσεις του θεάτρου Τέχνης όπως και στο επαγγελματικό θέατρο.

Κάποια στιγμή σκέφτηκα να συνδυάσω το θέατρο με το πτυχίο της νηπιαγωγού. Άρχισα την καριέρα μου στο θεατρικό παιχνίδι με παραστάσεις σε σχολεία της Βούλας. Η επιλογή μου με έκανε πολύ δημιουργική και χαρούμενη. Το αποτέλεσμα με την σχέση μου με τά παιδιά ηταν καθοριστικό για την μετέπειτα πορεία μου.

Ανεβασαμε σε σκηνοθεσία και διασκευή δική μου,Τον μικρό πρίγκηπα του Σαιντ εξυπερυ. Μετά ήρθαν οι όρνιθες του Αριστοφάνη και πιο μετά Η Δασκάλα κάτω από το νερό του Γιάννη Ξανθούλη. Ειδική μνεία σε αυτή την παράσταση!!Η χαρά μου είχε ξεπεράσει την κόπωση των μηνών που κάναμε πρόβα. Τα παιδιά ηταν πια τρία χρόνια μαζί μου και η σχέση ηταν πολύ δυνατή. Ακολούθησα το ένστικτο μου και με Αγάπη και προσαρμογή στα νεότερα παιδιά διδαξα πέντε χρόνια στο Δημοτικό της Λεοντειου Σχολής στην Ν.Σμυρνη. Ο μικρός πρίγκηπας ήρθε πάλι να μας βρει...Ακολουθησαν παραστάσεις που μου χάρισαν όμορφες στιγμές με τα καινούρια μου παιδιά.

Αυτό που Αγαπώ και ξεχωρίζω είναι η σχέση μου με τους ήρωες των θεατρικών κειμένων επιλέγοντας τους ήρωες που θα υποδιθουν τα ίδια τα παιδιά!

Ευχαριστώ τα παιδιά που θα ταξιδέψουμε μαζί στην χαρά της Δημιουργίας!