Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο χώρο των εκδόσεων, όπου ασχολήθηκε με την επιμέλεια βιβλίων.

Ασκείται στην πρακτική της γιόγκα από το 2003 και διδάσκει από το 2011, όπου ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό των 200 ωρών του συστήματος YogaWorks με δασκάλους τους Edwin Bergman και Άννα Ζώρζου. Έκτοτε, έχει παρακολουθήσει, και συνεχίζει να παρακολουθεί, αρκετά σεμινάρια και workshops με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους δασκάλους από διάφορα συστήματα και παραδόσεις.

Πέρα από τη βασική εκπαίδευσή της στο σύστημα YogaWorks, έχει παρακολουθήσει Teacher Trainings στο σύστημα Prana Flow: Embodying the Flow με τον Simon Park, καθώς και Meditation in Flow – Mantra, mudra and movement και Elemental Vinyasa – Embodying the flow of nature με την ιδρύτρια του συστήματος Shiva Rea.

Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί στη γιόγκα για παιδιά (Groovykids Yoga Teacher Training με τον Greville Henwood), στην Περιγεννητική Γιόγκα με τη μαία Άννα Κονοβέση, καθώς και στη Γιόγκα Νίντρα και στο NLP με τη Valerie Saier. Επίσης, έχει μυηθεί στο ρέικι 1ου και 2ου βαθμού. Πρόσφατα έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πάνω στη μέθοδο Garuda (έναν ιδιαίτερο τρόπο άσκησης που συνδυάζει στοιχεία από τη γιόγκα, το pilates και το χορό) με τον ιδρυτή της James D’Silva.

Όλες αυτές οι εμπειρίες της έδωσαν έμπνευση και τη βοήθησαν να κατανοήσει σε μεγαλύτερο βάθος την αξία και τα οφέλη της γιόγκα για όλους τους ανθρώπους και τις ηλικίες. Για εκείνη, η γιόγκα είναι ένας τρόπος για να αναπτύξουμε βαθύτερη εμπειρία του εαυτού μας αλλά και του κόσμου.